Trots

Bij Bizzomate zijn we continue bezig op een goede manier het goede te bouwen, dus wat de klant nodig heeft én dat dan heel goed. Dat doen we onder andere door veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Je hebt 10% van je tijd beschikbaar om aan groei te werken; die van jou, een ander of van Bizzomate. Dat doe je alleen of in een team. Dat leidt tot mooie nieuwe dingen en zo een nog betere dienstverlening voor onze klanten.

Wat is er bij ons anders?

Klant is koning? Of sta jij centraal?
Allebei! Ja, dat is wel een gemakkelijk antwoord he? Dat vraagt om toelichting.

Je werkt 4 dagen per week voor de klant, in die tijd is het van belang dat je alles geeft voor de klant. Niet in de zin van “u vraagt, wij draaien”, maar je bent een echte sparringspartner voor de klant. Je bent hier namelijk geen developer, maar een consultant. Tot zo ver nog niet zo bijzonder ten opzichte van waar je nu werkt toch?

Die andere dag in de week dan? 10% van je tijd mag (moet) je besteden aan groei. In deze tijd kan je een nieuwe feature uitvogelen in de nieuwe Mendix versie, je leest een boek, volgt een training in UX Design of je doet samen met collega’s iets voor de groei van Bizzomate. Dus geen trainingen en bijeenkomsten in de avond, gewoon tijdens het werk. Omdat groeien ook onderdeel van je werk is!

Zo word jij beter in je vak én wordt je klant ook beter!

Deze boeken lezen wij nu

Hoe ziet de dag van consultant Jelle er uit?

's Ochtends

Ik werk in een scrumteam van 3 andere Mendix consultants en een scrum master. Dat doe ik nu wisselend vanuit huis, op kantoor en bij de klant. De dag begint met een standup en dan ga ik aan de slag. Tussendoor overleg ik veel met onze product owner. Zo weet ik zeker dat ik altijd het goede bouw.

Lunch

Als we op kantoor zijn dan eten we altijd samen. We hebben allemaal wisselende dagen dat we bij de klant zijn, dus zit je steeds met andere collega's aan tafel en blijf je van alles op de hoogte.

's Middags

Als je een nieuwe oplossing moet bedenken, kan het fijn zijn om het één en ander even uit te tekenen. Op kantoor in Dordrecht hebben we overal de mogelijkheid om op de muren en de wanden te schrijven. Dan komt het team even om het bord staan en is het direct helder.

Afsluitend

Ik ben actief betrokken bij ons recruitment proces en het opleiden van nieuwe mensen. Ik ben zelf als starter op de arbeidsmarkt bij Bizzomate begonnen en vind het heel leuk om nieuwe mensen wegwijs te maken en zo heb ik zeggenschap over wie bij ons komt werken. We hebben allemaal 10% van onze tijd vrij om iets voor onszelf of Bizzomate te doen, zo besteed ik deze tijd.
Werk waar we trots op zijn!
Van Excel naar echt heel snel
Kwaliteit verbeteren in de fabriek met een tablet onder de arm
  • Klant: Agristo
  • Projectduur: 6 weken
Laagdrempelig pensioenkeuzes maken
Pensioenportaal: klantvriendelijk en betrouwbaar
  • Klant: AZL
  • Projectduur: 8 weken
Mobile op zee
Controle en sturing op zeer remote locaties
  • Klant: Royal IHC
  • Projectduur: 3 maanden

Neem contact op

Neem contact op

Anouk Dauves

Happiness Officer

Neem vooral contact op met Anouk als je meer wil weten over werken bij Bizzomate
Anouk.Dauven@bizzomate.com of +31 6 28531815