Bizzomate Cultuur

Toch snel naar de vacatures?

Vrijwilligerswerk onder werktijd?

Wil jij in je nieuwe werk, echt IMPACT maken?
Eén van de belangrijkste pijlers onder ons bedrijf is dat we niet alleen bezig willen zijn met geld verdienen. We willen ook graag iets betekenen voor de maatschappij. We besteden daarom tien procent van onze tijd aan maatschappelijke, ofwel sociaal uitdagende zaken. Concreet betekent dit dat wij ons allemaal een halve werkdag per week inzetten voor vrijwilligerswerk dat we zelf uitkiezen. Dat laatste motiveert nog eens extra, al is die stimulans niet nodig. We halen er namelijk allemaal veel voldoening uit. Voor nieuwe collega’s is onze maatschappelijke betrokkenheid zelfs een reden om voor Bizzomate te kiezen.


MVO visie

Employee Happiness

Dit klinkt wel heel zitzak en voetbaltafel-achtig he?
Maar we vinden dit dus echt belangrijk!.
We hebben dan ook drie Happiness Officers en die zijn er niet alleen voor de borrels (hoewel er eentje wel erg van wijn houdt...). Ze houden zich bezig met jou en je (toekomstige) collega's. Dat doen ze één op één in sollicitatiegesprekken en coachgesprekken, maar ook door middel van vernieuwende zaken op het gebied van HR. We onderzochten onder andere het effect van bonussen (niet veel goeds) en implementeerde nieuwe profielen en zo schopten het beoordelingsgesprek de deur uit.


Samen groeien

Moet je nu echt altijd willen groeien?
Groei betekent voor Bizzomate niet alleen expansie of meer omzet. We zorgen ervoor dat onze klant- of collega-tevredenheid omhoog gaat, de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert, of dat we een nóg betere strategie volgen. Onze groei betekent dat collega’s, klanten én de maatschappij er beter van worden. Wat betekent dat voor jou? Elk kwartaal zit je met je coach en stel je haalbare, maar uitdagende doelen. Doelen die je tijdens je klantenwerk kunt doen, maar ook wat je in de 10% MVO tijd of 10% kennistijd kan doen. Stilstaand water gaat stinken, dus je kan maar beter in beweging blijven.


Samen groeien visie

Kernwaarden

Als een rode draad door onze cultuur lopen onze kernwaarden. “Leuk”, zal je denken, maar het is echt zo! Maar wat betekent dit nu echt voor de mensen die bij ons werken? Want kernwaarden moeten meer zijn dan een poster aan de muur.

Ze bieden ons (en jou ook!) richting en bieden begeleiding om de juiste keuze te maken wanneer we twijfelen. Tegelijkertijd vertellen onze kernwaarden klanten, partners en andere belanghebbenden hoe we met hen willen omgaan en wat ze van ons kunnen verwachten. Onze kernwaarden dagen ons ook uit om te willen groeien. Ten slotte bieden ze een duidelijke richtlijn voor nieuwe Bizzomates (zoals jij!), zodat je je snel welkom voelt en plezier hebt!

Together

Dat Samen een kernwaarde is voor Bizzomate is vanzelfsprekend, toch? Het is de basis van onze visie, Samen Groeien.
Het vertegenwoordigt het vangnet dat we voor elkaar vormen. Of het nu gaat over werkgerelateerde zaken of persoonlijke aangelegenheden, we tonen interesse en bieden een luisterend oor. En het staat voor het plezier en genot dat we samen hebben: de vlaai, de biertjes, maar ook BizzoSki, spontane uitstapjes, de bijzondere verhalen, enzovoort. En het zegt veel over hoe we omgaan met onze externe relaties. Om samen te groeien. Maar niet alleen voor een kortlopend project, maar voor de lange termijn. En last but not least, ons MVO.

Courageous

Als je aan superkrachten denkt, zie je kleurrijke, dynamische stripfiguren voor je, die de wereld redden met veel kracht en snelheid. Toch? Echte helden! Zo zien we jou ook, als onze helden. Omdat je een extra superkracht bezit: moed! Moed komt in vele vormen en maten. We durven (moeilijke) beslissingen te nemen en ons uit te spreken, zowel intern als bij onze klanten. We stappen uit onze comfortzone en proberen iets ‘volledig nieuws’ omdat het ons verder zal helpen. We nemen berekende risico’s (en soms ook niet zozeer) en we stellen onszelf bloot om groei mogelijk te maken.
We durven kwetsbaar te zijn, want wat is het ergste dat er kan gebeuren? We staan achter je!

Spicy

De kernwaarde Spicy belichaamt de unieke smaak die we brengen. Net zoals een snufje kruiden aan een gerecht toevoegen, gaat het om de creativiteit, innovatie en passie die we meebrengen in alles wat we doen.  Spicy zijn betekent verder kijken dan het gewone én het buitengewone omarmen. Het gaat erom buiten de gebaande paden te denken, nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen om uitzonderlijke oplossingen te bieden. Het betekent ook de status quo uitdagen en durven anders te zijn. Het gaat erom energie en enthousiasme in ons werk te brengen, anderen te inspireren en positieve verandering te ontketenen.

Like what you see?

Neem dan eens een kijkje bij de vacatures, maar we staan ook altijd open voor een leuke open sollicitatie

Vacatures