Bizzomate Cultuur

Snel naar de vacatures

Vrijwilligerswerk onder werktijd?

Wil jij in je nieuwe werk, echt IMPACT maken?
Eén van de belangrijkste pijlers onder ons bedrijf is dat we niet alleen bezig willen zijn met geld verdienen. We willen ook graag iets betekenen voor de maatschappij. We besteden daarom tien procent van onze tijd aan maatschappelijke, ofwel sociaal uitdagende zaken. Concreet betekent dit dat wij ons allemaal een halve werkdag per week inzetten voor vrijwilligerswerk dat we zelf uitkiezen. Dat laatste motiveert nog eens extra, al is die stimulans niet nodig. We halen er namelijk allemaal veel voldoening uit. Voor nieuwe collega’s is onze maatschappelijke betrokkenheid zelfs een reden om voor Bizzomate te kiezen.


MVO visie

Samen groeien

Moet je nu echt altijd willen groeien?
Groei betekent voor Bizzomate niet alleen expansie of meer omzet. We zorgen ervoor dat onze klant- of collega-tevredenheid omhoog gaat, de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert, of dat we een nóg betere strategie volgen. Onze groei betekent dat collega’s, klanten én de maatschappij er beter van worden. Wat betekent dat voor jou? Elk kwartaal zit je met je coach en stel je haalbare, maar uitdagende doelen. Doelen die je tijdens je klantenwerk kunt doen, maar ook wat je in de 10% MVO tijd of 10% kennistijd kan doen. Stilstaand water gaat stinken, dus je kan maar beter in beweging blijven.


Samen groeien visie

Employee Happiness

Dit klinkt wel heel zitzak en voetbaltafel-achtig he?
Maar we vinden dit dus echt belangrijk!.
We hebben dan ook twee Happiness Officer en die zijn er niet alleen voor de borrels (hoewel er eentje wel erg van wijn houdt...). Ze houden zich bezig met jou en je (toekomstige) collega's. Dat doen ze één op één in sollicitatiegesprekken en coachgesprekken, maar ook door middel van vernieuwende zaken op het gebied van HR. We onderzochten onder andere het effect van bonussen (niet veel goeds) en implementeerde nieuwe profielen en zo schopten het beoordelingsgesprek de deur uit.


De Basis

Kernwaarden

Als een rode draad door onze cultuur lopen onze 4P's. "Leuk", zal je denken, maar het is echt zo! Maar wat betekent dit nu echt voor de mensen die bij ons werken? Want iedereen zegt natuurlijk dat ze professioneel zijn en plezier hebben.

Prestige

Een Bizzomate wil altijd de beste zijn, alleen en met het team, zodat iedereen trots kan zijn op het behaalde resultaat.

Voor Happiness Officer Anne betekent dat in haar dagelijks werk dat ze altijd op zoek is naar hoe mensen samengebracht kunnen worden om het beste uit elkaar te halen en vervolgens trots te zijn op het resultaat, wat dat dan ook is.

Plezier

Bizzomates hebben echt plezier in hun werk. Zo houden wij een informele, sociale en respectvolle sfeer tussen collega’s onderling, en in de relatie met onze klanten.

Voor Mendix consultant Geoffrey betekent dit dat zijn doel is om elke dag opnieuw impact te maximaliseren. Of het nou voor de klant is of voor Bizzomate, de ruimte krijgen om met creatieve oplossingen te komen is een uitdaging waar ik veel plezier aan beleef”.

Passie

Bizzomates zijn gepassioneerd over de dingen die we doen. Op de werkvloer en thuis. We zoeken dan ook proactief het initiatief en nemen verantwoordelijkheid.

Voor onze Business Developer Ankie betekent dit dat ze trots is op haar collega’s, op Bizzomate en op alle mooie dingen die we doen en deze uitstralen naar de klant. Door deze passie dagelijks te voelen groeit ze zowel op carrièregebied als op het persoonlijke vlak”.

Professionaliteit

Het voortdurend streven naar toegevoegde waarde voor onze klanten is een kwaliteit die elke Bizzomate bezit. Iedereen heeft een eigen stijl en er is ruimte om je eigen plan te maken, dat vertrouwen krijg je.

Voor Service Designer Erik betekent dit in zijn dagelijkse werk dat hij altijd zegt wat hij bedoelt, open staat voor feedback en hij zich kan aanpassen aan de cultuur van de klant, zonder zijn eigenheid te verliezen.

Like what you see?

Neem dan eens een kijkje bij de vacatures, maar we staan ook altijd open voor een leuke open sollicitatie

Vacatures