Meet The Bizzomates

We zijn een team van ruim 70 personen, maar door onze drie verschillende locaties heb je overal het gevoel dat je bij een ‘klein’ bedrijf werkt. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer en tradities maar we blijven verbonden door onze sterke en gedeelde cultuur, waarbij ‘verantwoordelijkheid nemen’ en ‘waarde toevoegen’ de hoofdrol spelen. 

Wil je weten hoe het écht is om te werken bij Bizzomate? Lees dan de verhalen van deze Bizzomates.

meer over Davy

Ik ben Davy, 28 jaar, en geboren en getogen in Limburg. Apps bouwen is mijn passie, maar ik merkte dat dit in een groot consultancybedrijf met high-code niet van de grond kwam. Op zoek naar een gezellige plek waar dit wel kon kwam ik bij Bizzomate terecht, waar ik inmiddels alweer vier jaar werk. Ik krijg de kans om me volledig te storten op de techniek, met volop mogelijkheden me daarin verder te ontwikkelen. Die gezelligheid zoek ik ook graag op buiten mijn werk, bijvoorbeeld op een festival, feestje of in de kroeg. Meer weten? https://www.linkedin.com/in/davyheutmekers/

Davy Heutmekers

“Wat ook bijdraagt aan die omgeving is het vrijwilligerswerk dat we doen, daarmee trekt Bizzomate betrokken mensen aan die het belangrijk vinden om iets terug te doen voor de maatschappij"

“Het bedrijf waarvoor ik eerst werkte was best formeel en ik had het gevoel een van de velen te zijn. Ik miste daardoor gezelligheid, maar gelukkig bleek hier al vanaf het eerste contact al dat het er een stuk persoonlijker aan toegaat. Een persoonlijke benadering en betrokkenheid zitten echt in het DNA van de organisatie.”

Achtergrondverhaal Davy

meer over Kenny

Ik ben Kenny, 27 jaar en woon in Roermond. Na veel verschillende paden bewandeld te hebben ben ik terechtgekomen bij de Koninklijke Marine. Toen ik eindelijk de meeste van mijn wilde haren op zee verloren had was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Bizzomate terechtgekomen. Verder doe ik graag motorrijden, tuinieren of experimenteren in de keuken. In de avonduren maak ik graag iedereen blij met een lekkere alcoholische versnapering.
Vind je het leuk om meer te weten over hoe ik het bij Bizzomate vind?
Neem gerust contact op: linkedin.com/in/kennycuijpers

Kenny Cuijpers

“Bizzomates vormen een zeer hechte groep. Hier heerst dezelfde team mentaliteit die me bij defensie zo aansprak"

"Inderdaad, de techniek achter een boordkanon is nét even anders dan een Mendix-applicatie. Toch zag ik voldoende overeenkomsten tussen werken voor Bizzomate en mijn vorige baan bij de marine"

Achtergrondverhaal Kenny

meer over Rosalie

Ik ben Rosalie, 25 jaar, opgegroeid in het Westland en inmiddels al 9 jaar import-Tilburger. Sinds januari 2021 heb ik als muzikant in de IT mijn weg helemaal gevonden bij Bizzomate. Doorgaans vind je mij met een gitaar in m'n handen of rond de tafel met vrienden voor een sessie Dungeons & Dragons. Overigens kun je me altijd warm maken voor een deep dive in Japanse grammatica.
Vind je het leuk om meer te weten over hoe ik het bij Bizzomate vind?
https://www.linkedin.com/in/rosalie-zuijderwijk-412984129/

Rosalie Zuijderwijk

"Ik dacht altijd dat je een soort whizzkid moest zijn als je in de IT wilde werken, dat kon toch niets voor mij zijn?"

Dat kon toch niets voor mij zijn? Mensen denken bij technologie misschien niet direct aan creativiteit, maar er zijn zoveel manieren om creativiteit toe te passen.
Het gaat hier om analytisch denken, dat heb je wel nodig, hier moet je denken in oplossingen, ook voor de klant.”

Achtergrondverhaal Rosalie

Meer over Bart

Bart is onze allesweter, met engelen geduld kan hij iedereen alles leren. Hup, daar sta je al weer met hem aan een whiteboard om even goed alles te tekenen en uit te werken. Hij is de drijvende kracht achter onze architectuur gilde en ons geweten, we bouwen allemaal met een beetje de stem van Bart in ons hoofd (op een goede manier). Meer weten? https://www.linkedin.com/in/bartpoelmans/

Bart Poelmans

”Nu begrijpen we het wel hoor Bart!” Dat is voor mij het teken dat ik ze voldoende uitleg heb gegeven.”

"Vanaf mijn start 8 jaar geleden heb ik actief mogen bijdragen aan de groei van de organisatie.”

Achtergrondverhaal Bart

Meer over Merlijn

Eind 2021 kwam Merlijn bij Bizzomate. "Het was tijd voor iets nieuws. Ik had drie jaar met Power Apps gewerkt, maar uiteindelijk had ik niet het gevoel dat ik nog grote stappen kon maken in mijn ontwikkeling, zowel qua kennis als persoonlijke ontwikkeling. Ik ging op zoek naar een bedrijf met meer focus op bedrijfscultuur en kennisopbouw. Ik was al eens in contact geweest met Bizzomate en dat was een aangename eerste kennismaking, en nu werd ik via via gewezen op een vacature. Die kans heb ik gegrepen.”

Merlijn Muijres

"Na 3 jaar met PowerApps gewerkt te hebben, was de overstap naar Mendix erg gemakkelijk"

"Hoewel het bedrijf flink groeit, blijft het prettig klein aanvoelen. De platte organisatiestructuur helpt daarbij; iedereen is heel toegankelijk ongeacht zijn of haar functie en dat was precies wat ik zocht."

Achtergrondverhaal Merlijn

meer over Alexander

Als rauwe rotterdammer werkend bij een levendig limburgs bedrijf tracht ik mijn integratie hier te stimuleren, door o.a. bourgondische aspecten in mijn leven te integreren. Concreet houdt dat in, floreren, door alles over wijn en risotto te leren. Mijn eerste carnaval heb ik hier met collega's lopen vieren, slechte muziek, leuke mensen, heel veel bieren. https://www.linkedin.com/in/alexander-brinkhuis/

Alexander Binkhuis

“Enerzijds is het bedrijf heel losjes, informeel en toegankelijk; anderzijds wordt er zeer serieus gewerkt aan projecten.”

“Ons MVO-werk heeft een enorme meerwaarde, voor alle betrokkenen. Het geeft mij veel voldoening om goed te kunnen doen, mensen te kunnen helpen en collega’s in een andere setting te zien.”

Achtergrondverhaal Alexander

Meer over Jelle

Mijn naam is Jelle, 29 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Rotterdam. In mijn vrije tijd sta ik veel achter de barbecue en lees ik veel. Daarnaast houden ik en mijn vriendin van veel reizen, het liefst elke keer naar een ander land. Die wispelturigheid heb ik qua werkgevers gelukkig niet, na 9 jaar zit ik namelijk nog steeds bij Bizzomate. En waar Bizzomate groeide, groeide ik mee. Van groen als gras naar volwaardig senior consultant.
Naast dat ik voor klanten werk, vind ik het leuk om er met die ervaring voor te zorgen dat nieuwe collega's en klanten diezelfde groei door kunnen doormaken. Dit doe ik de afgelopen tijd vooral door nauw betrokken te zijn bij onze interne opleidingstrajecten en het geven van Mendix Bootcamps. Daarnaast is de kans groot dat je mij tijdens de sollicitatie tegenkomt.

Jelle Boomsma

Bij elke situatie waar Jelle bij is geweest, hebben we wel een memorabele passende oneliner van hem.

"In mijn huidige rol als Mendix Consultant is het niet eens het bouwen van applicaties voor klanten wat ik het tofst vind. Je tijdelijk helemaal onderdompelen in de werkwijze van een klant vind ik het meest interessant."

Achtergrondverhaal Jelle

Meer over Jordy

Ik ben Jordy, 32 jaar oud, en ik woon in Elsloo in Limburg. Ik werk hier nu al 9 jaar met veel plezier. Ik heb hier mijn passie voor product design ontdekt, ik krijg veel ruimte om me daar verder in te verdiepen. In mijn vrije tijd produceer ik graag elektronische muziek die ik regelmatig uitbreng, daarnaast wandel ik met mijn hond, sport ik graag en moet ik als groot Formule 1 Fan op zondag ook wel eens vroeg de wekker zetten. Wil je meer weten over mijn werk en de mogelijkheden bij Bizzomate? https://www.linkedin.com/in/jordy-delahaije/

Jordy Delahaije

“Ik krijg volop ondersteuning, tijd, ruimte en verantwoordelijkheid bij het verkennen en verdiepen van mijn interesse."

Als Mendix consultant heb ik mijn passie voor design en de gebruikerservaring van applicaties ontdekt. Je komt als consultant met alle aspecten van het bouwen van een applicatie in aanraking. Ik merkte dat veel energie haalde uit het maken van Design. Met mijn kennis draag ik ook bij aan de verbreding van Bizzomate, zo kunnen we samen groeien.

Achtergrond verhaal Jordy

Hoe zijn we georganiseerd?

Gidsen Team

Traditionele managers die je precies vertellen wat je moet doen, vind je niet bij ons. De Bizzomates zijn allemaal intelligente, verantwoordelijke volwassenen die prima hun eigen beslissingen kunnen nemen. Bizzomate heeft een helder doel en dat is Samen Groeien .

Het bedrijf wordt in goede banen geleid door ons Gidsen Team, een team van zes ervaren mensen die je elk op hun eigen focusgebied ondersteunen bij je ontwikkeling. Zij geven je de vrijheid om fouten te maken en ervan te leren en staan altijd achter je.

De Gidsen zetten de kaders uit voor de toekomst en dagen je uit mee te denken en willen graag uitgedaagd worden, zodat zij ook kunnen groeien.

Gildes en Teams

We willen snel kunnen meebewegen met veranderingen in de wereld. Daarom hebben wij gekozen voor een platte organisatiestructuur waarbij we werken met een netwerk van teams. We zien onze organisatie meer als een organische vorm.
Deze structuur stelt ons in staat om veel van elkaar te leren en snel belangrijke beslissingen te nemen.

We hebben Teams voor klantprojecten en ook rond belangrijke Thema’s, zoals cultuur en Gildes voor IT-architectuur, scrum of data. Je kunt in verschillende teams zitten en elk heeft een eigen doel.

Heb je genoeg kennis over een onderwerp of vind je een ander thema of project toch interessanter? Dan schuif je gewoon door naar een andere Gilde of je richt er zelf eentje op. We zien dit als ondernemerschap binnen Bizzomate.

Te winnen awards

Successen moet je vieren; dat hoor je vaker, maar hoe zorg je ervoor dat dat ook echt gebeurt? Daar hebben wij twee awards voor.

Employee of the quarter’- award

Dit is een prijs van de Bizzomates aan de Bizzomates. Gedurende het kwartaal kan iedereen iedereen nomineren, bijvoorbeeld op het gebied van MVO, onze kernwaarden, of het thema eigenaarschap. Een jury van drie medewerkers bepaalt vervolgens de winnaar. Win je? Dan levert je dat eeuwige roem op én een plekje in de jury voor het volgende kwartaal.

Grande cojones picantes’-award

Dit is een prijs voor degene die zijn nek echt durft uit te steken. Fouten maken mag bij ons, dus een award voor degene die dat overkomt, hoort daar ook bij.

Je kan trots vertellen over je ‘epic failure’ aan je collega’s en leg je uit wat je volgende keer beter zou doen, zodat iedereen ervan leert. Je inzichten daarover baseer je op een heerlijk etentje in een sterrentent, waar perfectie de boventoon voert.

Eigenaarschap

Een Bizzomate kijkt nooit de andere kant op. Als je iets ziet, onderneem je actie. Eigenaarschap betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Het betekent ook dat je hulp inschakelt als dat nodig is.

De verantwoordelijkheid is wel van jou, jij bezit het! Als het goed gaat, mag je er trots op zijn en als het fout gaat, neem je je verlies en kijk je wat je moet doen om je fouten te corrigeren of ervan te leren. Het betekent ook dat je veel verantwoordelijkheid krijgt om de keuzes te maken in je werk die jou het beste lijken, zonder dat een manager je exact vertelt wat je moet doen. Mensen die die vrijheid krijgen maken betere keuzes en zijn gelukkiger in hun werk, geloven wij.

Meer weten?
news

We zijn weer een Great place to Work!

Bizzomate behaalt voor de tweede keer op rij ‘Great Place To Work’-certificering met een score van 94%

news

Van rockster naar Mendix-consultant

Artikel uit de Computable rubriek Me, Myself & I(T)

blog

5 gouden tips om je voor te bereiden op een sollicitatie bij Bizzomate

Hoe maak je een fenomenale indruk op Happiness Officer Iris bij je sollicitatie bij Bizzomate?

Klik en ontdek of we een match zijn

Speel de Bizzomate BINGO

Yeah, we're looking for you!

Bekijk hier de vacatures
Kwaliteit
Design
Low Code
Eigenaarschap
Jouw input hier
Bier (of fris)
Samen
Persoonlijke groei
Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Sociaal vangnet
Verantwoordelijkheid
Waarde leveren