Grow your superpower!

Bekijk de vacature of neem contact op

Wij zijn Bizzomate, dé plek voor superheroes

Bij Bizzomate krijg je alle ruimte om je eigen, unieke superpower te laten zien. Wie wij zijn? Vooral een Mendix implementatiepartij, maar we doen het allemaal wel een beetje anders. Zoals ons vrijwilligerswerk onder werktijd en onze creatieve werkwijze. We zijn geen developers, maar consultants. We hebben diverse klanten door het hele land en werken vanuit 3 locaties in NL en 1 in Duitsland. We werken in de logistiek, in de zorg en in de bouw (en nog veel meer). We vinden dat we het heel goed voor elkaar hebben met z’n allen en we zijn op zoek naar nieuwe superheroes.


Waarom je bij Bizzomate wil werken?

Time to grow

Neem je tijd om jezelf en Bizzomate te laten groeien.

Je krijgt elke week 10% van je tijd om aan groei te besteden en je wordt begeleid door een happiness officer. Je volgt in die tijd een training, geeft zelf een workshop of werkt aan een intern project.

Wat wil jij leren?

Vrijwilligerswerk

Zet je superpowers in voor de maatschappij.

Je mag straks 10% van je tijd besteden aan een maatschappelijk doel. Je wordt taalmaatje, of met een team van andere Bizzomates help je een buurtgenoot met een verwaarloosde tuin, of je kiest eigen initiatief.

Wat zou jij willen doen?

Werken in Gilden

Als low-code superhero wil je blijven leren én je kennis overdragen.

Daarom kan jij lid worden van een gilde. Hier komen meesters en leerlingen samen om kennis te delen, binnen de gilde, maar ook met de rest van de organisatie. Denk hierbij aan architectuur of design. Zo blijven we voorop lopen.

Welke gilde past bij jou?

Het juiste probleem oplossen

Ben jij meer een consultant dan een developer?

Met low-code kan je razendsnel bouwen, maar een klant is er niet mee geholpen als je heel snel het verkeerde bouwt. Wij beginnen altijd met het onderzoeken van de echte uitdaging, we denken mee en dagen uit!

Hoe nieuwsgierig ben jij?

Expand your Mendix superpower at Bizzomate!

Zit er meer in je dan er nu uitkomt? Werk je al net iets te lang aan dezelfde app? Wil je na een paar jaar toch wel eens naar een nieuwe klant en meer verantwoordelijkheid? Bij Bizzomate word je uitgedaagd om jouw superpower te ontdekken en te ontplooien. Met bijna 70 super heroes op 4 locaties in Dordrecht, Valkenburg, Aachen en Schiphol. Dus er is altijd een ‘thuis’ kantoor bij jou in de buurt. We vinden dat we het heel goed voor elkaar hebben met z’n allen en we zijn op zoek naar nieuwe super heroes.

Solliciteer direct

We horen graag van je!

Je hoeft niet direct te solliciteren op een vacature om contact te zoeken. Herken je jezelf wel als een (sluimerende) super hero, maar wil je weten of het bij ons wel echt anders is dan waar je nu zit? Of heb je andere vragen of opmerkingen.

Let’s get in touch!

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp

Door ons een bericht te sturen ga je akkoord met onze privacyverklaring die je hier kunt vinden.

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp

Alle vacatures

Position

Mendix Applicatie Support Engineer

Location

Valkenburg, Nederland

Position

Mendix (Low-code) specialist

Location

Dordrecht / Schiphol / Valkenburg, Nederland

Iris Beeren

Happiness Officer

Jouw toekomstige collega

Merlijns superpowers:

Rustig blijven
Hele slimme grappen maken
Eerst goed denken en dan doen
Jouw toekomstige collega

Merlijn Muijres

Van veel verschillende kleine projecten door elkaar, naar focus op één project

Merlijn werkte al een paar jaar met het Microsoft Power Platform toen hij vorig jaar de overstap maakte naar Bizzomate en Mendix. "Het was tijd voor iets nieuws. Ik had drie jaar met Power Apps gewerkt, maar uiteindelijk had ik niet het gevoel dat ik nog grote stappen kon maken in mijn ontwikkeling, zowel qua kennis als persoonlijke ontwikkeling. Ik ging op zoek naar een bedrijf met meer focus op bedrijfscultuur en kennisopbouw"

Draai de foto om en ontdek de superpowers van Merlijn

Meer weten?