It's time to show your superpower

Bekijk de vacature of neem contact op

Wij zijn Bizzomate, dé plek voor superheroes

Bij Bizzomate krijg je alle ruimte om je eigen, unieke superpower te laten zien. Wie wij zijn? Vooral een IT consultancy bedrijf, maar we doen het allemaal wel een beetje anders. Zoals ons vrijwilligerswerk onder werktijd en onze creatieve werkwijze. We bouwen coole software applicaties met het low-code platform Mendix. We hebben diverse klanten door het hele land en werken vanuit 3 locaties in NL en 1 in Duitsland. We werken in de logistiek, in de zorg en in de bouw (en nog veel meer). We zijn op zoek naar superheroes om ons support team te komen versterken. Ben jij dat?


Waarom je bij Bizzomate wil werken?

Time to grow

Neem je tijd om jezelf en Bizzomate te laten groeien.

Je krijgt elke week 10% van je tijd om aan groei te besteden. Je volgt dan een training, ga naar een congres, geeft zelf een workshop of werk aan een intern project.

Wat wil jij leren?

Vrijwilligerswerk

Zet je superpower in voor de maatschappij.

Je mag straks 10% van je tijd besteden aan een maatschappelijk doel. Je wordt taalmaatje, of met een team van andere Bizzomates help je een buurtgenoot met een verwaarloosde tuin, of kies een eigen initiatief.

Wat zou jij willen doen?

Werken in Gilden

Als aankomend low-code superhero wil je leren van je collega’s.

Daarom kan jij lid worden van een gilde, hier komen meesters en leerlingen samen om kennis te delen. Binnen de gilde, maar ook met de rest van de organisatie. Zo blijven we voorop lopen.

Waar ligt jouw interesse?

Coaching

Weet jij nog niet waar je superpower ligt?

Geen probleem, samen met één van de happiness officers ga jij op zoek naar jouw superpower. Dit doe je op basis van je drijfveren, gerichte doelen stellen en veel feedback vragen.

Waar krijg jij energie van?

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp

En, lijkt je dat wat?

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp
01. Leg contact

Er kriebelt een superpower, je weet dat je meer kan, en wil dat laten zien.
Is er een specifieke vacature die jou aanspreekt, of alleen nieuwsgierig?
Solliciteer direct of stuur een whatsapp bericht.

02. Eerste kennismaking

Het eerste gesprek is online. Stel hier al je vragen over Bizzomate! Als het klikt bespreken we dan welke vervolgstap het beste bij jou past.

03. Collega’s leren kennen

Bij Bizzomate bepalen we samen wie er bij ons komt werken, dus je ontmoet altijd meerdere collega’s. Hierdoor weet jij ook gelijk wie jouw eventuele collega’s worden.

04. Laat zien wat je al kan

Om erachter te komen wat jouw (potentiële) superpower is, ga je zelf aan de slag met een opdracht. Onder begeleiding van een buddy ga je thuis aan de slag met een Mendix opdracht.

05. Aanbieding

We hebben elkaar nu goed leren kennen en we zijn klaar voor de samenwerking! Je ontvangt een passende aanbieding met mooie primaire en secundaire voorwaarden.

06. Let's go!

Je eerste 3 maanden zijn je onboarding en ga je oa tijdens een bootcamp aan de slag om alle skills op te doen die nodig zijn om een Mendix DevOps super hero te worden. Dat doe je niet alleen, maar met je buddy, je happiness officer én de rest van Bizzomate. En je gaat zo snel mogelijk aan de slag bij een klant, met de juiste begeleiding natuurlijk.

Get ready to show your super power at Bizzomate!

Ben jij klaar om een Low-code Superhero te worden? Neem dan contact op, of solliciteer direct!

Vacature bekijken?

We horen graag van je!

Je hoeft niet direct te solliciteren op een vacature om contact te zoeken. Herken je jezelf wel als een (sluimerende) super hero, maar twijfel je of wij wel op zoek zijn naar jouw superpower? Of heb je andere vragen of opmerkingen.

Let’s get in touch!

 

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp

Door ons een bericht te sturen ga je akkoord met onze privacyverklaring die je hier kunt vinden.

Meer weten?

Bel ons

Bellen

Liever typen?

Stuur een appje

WhatsApp

Jouw toekomstige collega

Kenny's superpowers:

Communiceren
Snel schakelen
Shit regelen
Midden Limburgs praten
Onbegrijpelijke grappen maken
Jouw toekomstige collega

Kenny Cuijpers

Van matroos naar Low-Code Consultant

Kenny was matroos bij de marine, maar koos voor de IT en is nu Mendix consultant. “De mensen bij Bizzomate vormen een zeer hechte groep. Je kunt altijd terugvallen op iemand als je vragen hebt. Hier heerst dezelfde mentaliteit die me bij defensie zo aansprak, echte teamgeest. Mijn eigen ontwikkeling ligt daarbij in mijn eigen handen. We worden zeker begeleid, maar de bal ligt altijd bij de persoon zelf, dat vind ik heel mooi en fijn. Als je laks bent, staat je ontwikkeling ook stil, je wordt echt gestimuleerd ondernemend te zijn. Dat is voor mij precies de juiste benadering.”

Draai de foto om en ontdek de superpowers van Kenny

Meer weten?